headspace_facebook-cover_851x315_maj17_c

Psst… Føler du det også, at det bare er svært at være ung i dagens Danmark? At der er alt for mange filterfyldte opdateringer, og ingen rigtigt tør gå bag facaden. At ingen bevæger sig dybere end opskrifterne på speltbolle, de stilede billeder eller de seneste trends og tendenser inden for modeverdenen.

Det vil vi gøre her på headspace Uden Filter, hvor unge fra rådgivningstilbuddet headspace vil komme med deres syn på livet som studerende, som teenager, som digital indfødt og som en, der måske bare ikke passer ind i vores samfunds utallige kasser.

headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen fra 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, alt foregår på unges præmisser, og der er ingen ventetid og journaler.

Siden 2013 har headspace været i kontakt med mere end 27.000 unge, der findes headspaces i Aabenraa, Aalborg, Albertslund, Ballerup, Billund, Esbjerg, Greve, Helsingør, Herlev, Herning, Horsens, Hvidovre, København, Odense, Roskilde og Rødovre og fra november i Gentofte.

Du kan komme direkte fra gaden, ringe, sms eller maile til os. Det er også muligt for at chatte med os.