Simone om livet med OCD: ”Jeg går halvt i opløsning, når jeg er alene”

Tankerne tordnede rundt i Rikkes hoved første gang, hun fik et angstanfald

 

Rikke er 22 år og er lige startet på universitetet i Slagelse. Hun fik angst første gang i gymnasiet.

Men hun ville ikke have, at hverken hendes lærere eller forældre vidste noget.

”Jeg talte lidt med nogle af mine venner om det, men mine forældre skulle i hvert fald ikke vide det, jeg ville helst heller ikke have, at lærerne vidste det, for så vidste jeg godt, at så ville de have, at jeg skulle have hjælp, og det ville jeg ikke”, fortæller Rikke og tilføjer:

”Inde i mit hoved havde jeg lært mig selv, at det at søge hjælp betød, at man var svag, og at der var så mange andre, der havde det værre, end jeg havde det, så det burde jeg kunne klare selv”.

Rikke er langt fra den eneste, der har det sådan, og derfor sætter hun ord på, hvordan og hvor vigtigt det er at få hjælp til sine problemer. Det gør hun i nyt samarbejde mellem WakieWakie og headspace Danmark.

WakieWakie er en app, de forsøger at give unge en god morgen ved at forene et vækkeur og podcastafspiller i en symbiotisk morgenflade, der kan give dig musik, indblik og underholdning i stedet for at vække dig med en skinger alarmtone.

De næste 10 dage vil vi præsentere 10 forskellige ungefortællinger, som du kan høre ved at downloade app’en, der får vores allervarmeste anbefalinger, lige her, hvis du vel og mærke er på din smartphone ellers find den frem og brug et par minutter får at få bedre morgener med WakieWakie. Download app’en https://wakiewakie.app/  og find kanalen Bag Facaden.

Hvis du selv savner nogen at tale med, så find dit lokale headspace på vores hjemmeside lige her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simone om livet med OCD: ”Jeg går halvt i opløsning, når jeg er alene”